ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - EEA

Εκδηλώσεις

"Ασφαλιστές & Διαμεσολαβητές Διάλογος Εφ' όλης της Ύλης" είναι το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 στο Μέγαρο Μουσικής, που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (EEA), σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πειραιά και Θεσσαλονίκης και την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων (ΕΑΔΕ).

Εκτιμάται ότι η συνάντηση αυτή των ασφαλιστών και διαμεσολαβητών θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Ασφαλιστικού Κλάδου και αναμένεται μεγάλη προσέλευση.

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
Μετά τις πετυχημένες εκδηλώσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) για την ενημέρωση των μελών του στα Προγράμματα ΕΣΠΑ, οργανώνεται και νέα εκδήλωση  στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπου τα μέλη θα μπορούν να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (EEA), προσκαλεί τους επαγγελματίες στην Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία ELANET η οποία είναι ενδιάμεσος φορέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Αττικής που είναι φορές. Με μέριμνα και φροντίδα για τη σωστή ενημέρωση των επιχειρήσεων - μελών του, το ΕΕΑ διοργανώνει την εκδήλωση για την παρουσίαση και ανάπτυξη του Προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Βράβευση των μαθητών για τους νικητές του μεγάλου Μαθηματικού Διαγωνισμού έγινε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο GRANDE BRETAGNE με θέμα «Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις εμπρός στην Κρίση: Ευκαιρίες και Προοπτικές». Τα ευτυχισμένα χαμόγελα των παιδιών στόλισαν την λαμπρή εκδήλωση του ΕΕΑ, που άφησε μεγάλη ικανοποίηση στους παρευρισκόμενους.

Πρωτοφανή επιτυχία είχε η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) που έγινε στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο CARAVEL.  Εκατοντάδες οι επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΕΑ, που σε μια κατάμεστη αίθουσα, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα Προγράμματα Επαγγελματιών ΕΣΠΑ από ειδικευμένους επιστήμονες της ΕΛΑΝΕΤ και του ΕΤΕΑΝ οι οποίοι ανέλυσαν τα προγράμματα με τρόπο που κάθε επαγγελματίας μετρούσε άμεσα κατά πόσο ανταποκρίνονται στις δικές του δυνατότητες και ανάγκες. 

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" σας καλεί σε ημερίδα ενημέρωσης για τη δράση κρατικής ενίσχυσης ICT4GROWTH, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν από την έναρξη υποβολής των προτάσεων της δράσης.

Στην εκδήλωση "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" σας καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" που συμμετέχει ως χορηγός.


Διοργάνωση ημερίδας για το παρεμπόριο και την απογκετοποίηση, οργανώνει η  Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σύντομα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Ημερίδας.

facebook  twitter  youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

image+30 210-3390594

fp-footer-icon5ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΕΕΑ

image info@promitheas-eea.gr

 

 

 

WEBDESIGN BY