ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - EEA

Παρουσίαση Προγράμματος ΕΣΠΑ από το ΕΕΑ στον Δήμο Περιστερίου

Ενημερωτική Εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστεριου Ενημερωτική Εκδήλωση σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστεριου

Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (EEA), προσκαλεί τους επαγγελματίες στην Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία ELANET η οποία είναι ενδιάμεσος φορέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Αττικής που είναι φορές. Με μέριμνα και φροντίδα για τη σωστή ενημέρωση των επιχειρήσεων - μελών του, το ΕΕΑ διοργανώνει την εκδήλωση για την παρουσίαση και ανάπτυξη του Προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Κέντρο υποστήριξης Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων (Κ.Υ.Β.Ε), Εθνάρχου Μακαρίου 1 (προέκταση Λένορμαν) & Κηφισού, στο Περιστέρι.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση απευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

 

Διαβάστε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Πρόσκληση -Δελτίο Συμμετοχής στην Εκδήλωση

Διαβάστε την Παρουσίαση του Προγράμματος

Επιστροφή στην Αρχική

 

 

facebook  twitter  youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

WEBDESIGN BY