ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - EEA

Ποιοί είμαστε

Η Αστική Εταιρεία με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαγγελματιών» και με διακριτικό τίτλο «Προμηθέας», είναι Αστική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) που ιδρύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1998 με την υπ αριθμό 36/21.10.1998 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α.
Έδρα της Εταιρείας είναι η Αθήνα (Πανεπιστημίου 44) και οι μέτοχοι της είναι:

  • Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) που εδρεύει στην Αθήνα (Πανεπιστημίου 44) που κατέχει 598 εταιρικά μερίδια και  εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του
  • Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Αθηνών (Ο.Ε.Β.Ε.Α.) που εδρεύει στην Αθήνα (Αγ. Κωνσταντίνου 6) που κατέχει 2 εταιρικά μερίδια και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό της

Η Αστική Εταιρεία Επαγγελματιών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει κοινωφελείς σκοπούς για την επίτευξη των οποίων λειτουργεί είτε αυτοτελώς, είτε σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα ή με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά, δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, κοινωφελή και μη, σε τομείς σχετικούς με τους σκοπούς της, για την επίτευξη του στόχου της.
Μεταξύ των σκοπών της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικοί και επιμορφωτικοί στόχοι, μελέτες και έρευνα των προβλημάτων των μικρομεσαίων επαγγελματιών όλων των τομέων και κλάδων της επιχειρηματικής δράσης, με στόχο την προσφορά σημαντικών υπηρεσιών στα μέλη του ΕΕΑ.

Διοικητική Επιτροπή

 Την 3η Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εταίρων στην οποία εκλέχθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή της Αστικής Εταιρείας. Μέλη αυτής. εκλέχθηκαν για χρονικό διάστημα τριών ετών από την εκλογής τους οι κ.κ. Γεώργιος Καραβίας, Ιωάννης Λώλος, Νικόλαος Παναγιωτάκης, Ευσταθία Θεοχάρη, Χρηστάκης Κοντούρης, Σταμάτιος Συγγρός, Χρήστος Σκληράκης.

Επιστροφή στην Αρχική

facebook  twitter  youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

image+30 210-3390594

fp-footer-icon5ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΕΕΑ

image info@promitheas-eea.gr

 

 

 

WEBDESIGN BY