ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - EEA

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

eea ieronimos

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα και στόχος της επίσκεψης στην Ιερά Μητρόπολη ήταν η συζήτηση και η αρχή μίας συνεργασίας με τον Προκαθημένο της Εκκλησίας μας, για θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση κοινωνικά ευπαθών ομάδων και συνανθρώπων μας που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, βιώνουν δύσκολες στιγμές. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για μία σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προκειμένου να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Ήδη έχει εκπονηθεί και είναι έτοιμο να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα στήριξης προς 8 Δήμους και ενίσχυσης συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομικά δεινή θέση. Η Εκκλησία έχοντας πολύτιμη εμπειρία στο φιλανθρωπικό έργο, ζητήθηκε η συνδρομή της, ώστε μέσω των τοπικών Μητροπόλεων να ενισχυθούν όσοι περισσότεροι πολίτες έχουν ανάγκη.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος εξέφρασε την ικανοποίηση του και συνεχάρη τους εκπροσώπους του ΕΕΑ για την κοινωνική τους δράση ενώ παράλληλα απεδέχθη την πρόσκληση στα εγκαίνια των νέων μας γραφείων στις 29/3.

Ιωάννης Ρεκλείτης
Πρόεδρος Αναπτυξιακής εταιρείας επαγγελματιών "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"

facebook  twitter  youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

WEBDESIGN BY